SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

SJ02

Saint Jean Cap Ferrat

About This Project

On the forefront and at the foot of the Saint Jean Cap Ferrat lighthouse, in a classified site, the restructuring and partial reconstruction of a villa, with the creation of a swimming pool.
Through its cubic shape, its yellow stone facades with grey forays, this contemporary architecture is in harmonious dialogue with the lighthouse and is completely integrated with the site. 
The swimming pool-terrace highlights the extension of interior spaces. Careful outskirts arrangements and a naturally low-area garden are to be protected.
The cantilever terrace accentuates the architectural modernity of this element and overlooks the cliff. The creation of a roof terrace offers a panoramic view to the villa in an exceptional setting.

Country

France

Region

Saint Jean Cap Ferrat

Date

Jul 2016

Status

Completed