SJ02 Saint Jean Cap Ferrat

Totally integrated with its surrounding sites, this villa sits at the foot of the Saint Jean Cap Ferrat lighthouse, with which it entertains an open dialogue.

Its cubic shape and yellow stone facades with grey forays, characterize its contemporary architecture, further accentuated by the cantilever terrace that adds modernity of this element and overlooks the cliff. The swimming pool terrace highlights the extension of the interior spaces, offering a breathtaking panoramic view to the villa in an exceptional setting.

The naturally low garden is made of a combination of materials: cut stone and metal, breaking the verticality of the building and highlighting the modern aspect of the project.

Country
France
Size
450m²/3400m²
Date
July , 2016
Status
Completed
Category
Villa, Residential, Architecture, Landscape, Interior Design